vrijdag 30 maart 2012

pimpte haar wieg!

Nog 4 weken te gaan en het spook mag komen. De familiewieg is al enkele weken eerder gearriveerd en staat te pronken in de living. De wieg is minstens 30 jaar oud en gaat al net zo lang de familie rond, ik heb er zelf nog ingelegen.


Ik zie de wieg heel graag, er zit karakter en een hele familiegeschiedenis in. De maagdelijk witte bekleding is heel mooi maar zo maagdelijk zijn we nu ook niet meer dus dacht ik: 'We pimpen die affaire, we kunnen dan eens afwisselen!'
Zodra ik van de wijvetjesdokter 'GROEN' licht kreeg om terug te mogen rondstappen sprong ik in de auto op weg naar een stoffenwinkel. Ik wou een nieuw hemelbedje met bijpassend lakentje in katoen en dan nog een hoeslaken en overtrekje in jersey. Zo ziet het wiegje er nu uit:

6 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, zo kleurrijk! Daar gaat vast een kleintje erg van genieten straks! Groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig! Dat was altijd mijn droom ... zo een wiegje en mijn schommelstoel om mijn kindje borstvoeding in te geven ... helaas was Payal al veel te groot voor beiden toen ze bij ons kwam ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben dezelfde wieg in 't bruin! Ook een familiestuk waar mijn man nog in gelegen heeft. Ik ben er ook helemaal weg van, zalig romantisch, hè.
  Heel kleurrijk, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik heb zelf in precies zo'n wieg gelegen. En mijn kinderen ook. Hij staat nu op zolder om over 20 jaar ook weer gepimt te worden!

  BeantwoordenVerwijderen