zaterdag 25 februari 2012

Kraamcadeautje for ME! ha!

Een tijdje geleden (voor de platte rust) was ik als een bezetene kraamcadeautjes aan het maken voor vriendinnen en kenissen die een kindje verwachten. Ik vind het leuk om zelf iets te maken omdat het dan iets persoonlijkers is, iets kopen kan iedereen en zo druk ik toch graag mijn eigen stempel op een geschenkje. Een goeie vriendin van mij moest ook platliggen en dat monde dan uit tot wekelijkse koffie - thee en patteetjes namiddagen. Nu zij terug mag rondlopen lig ik plat en dus gaan de schranskransjes nu gewoon hier verder. Ik had nog net haar cadeautjes kunnen afwerken en geven en nu maakte zij iets voor mij. Ze nam van mij het flockfolievirus over en gaf me een leuk rompertje met een uiltje.


Ik vind het zeer leuk. Ze werkte heel fijntjes met een scherp cuttermesje, goed gevonden want ik zit altijd met een schaartje te foefelen. Ze kocht haar flockfolie bij 'De Banier' een hele leuke winkel maar toch met een serieus prijsverschil. Het scheelde ongeveer 1 euro met de site waar ik ze bestel nl. www.hotfix-studio.be.
Ik verlang alvast om de baby met dit uiltje te zien rondlopen! Een dikke merci!

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi! En amai, die flockfolie is idd veel goedkoper dan elders. Voortaan bestel ik ze daar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé, ik heb ze nog nergens goedkoper gevonden en de dame die zich de site aantrekt is trouwens heel behulpzaam. Als je een vraagje hebt, mailt ze heel snel terug en ook de flockfolie heb je zeer snel thuis geleverd.

   Verwijderen
  2. Ik bestel de flockfolie ook bij hotfix. Tot nu toe alleen nog maar héél positieve ervaringen mee!
   Zelfs de verzendingskosten zijn laag! Ik denk zelfs dat je tot 20 vellen kan bestellen aan het laagste verzendingskost-tarief!
   Echt een aanrader!

   Verwijderen
 2. Evelientje,
  Als jullie baby in dat rompertje zit, kan hij/zijn ng nt lopen hé???

  BeantwoordenVerwijderen