woensdag 22 februari 2012

Geluk in het spel = plat in de zetel

Enkele weken geleden kreeg ik van mijn wijvetjesdokter een vervelend nieuwsje. Ik was toen 29 weken in mijn eerste zwangerschap en wat blijkt...de baby wil er al uit! Een licht krampke hier en daar dus ik dacht: 'Dat is al zo erg niet'. Na onderzoek blijkt dat mijn baarmoederhals al vrij kort is geworden, er moest nog meer dan 5 cm tussen zitten en er zit nog net 2,5cm tussen het hoofdje en 'de uitgang' :-)

Gevolg: Platte rust, om de 8u stipt een pilleke om de contracties stil te leggen en gedaan met huishoudelijk werk (ow yeah, toch nog iets positiefs). De amour werd hier plots gebombardeerd tot verplichte nieuwe man. Gelukkig is de mama er nog om af en toe een handje toe te steken.

Ik kijk nu massa's films, pruts aan doopsuikers, lees veel blogs en.......dat LOONT!
Deze week zaten er 2 gewonnen give aways in de bus! Laat duidelijk stellen dat ik niet hebberig ben maar nu ik constant moet liggen schuim ik wel veel give aways af... een mens moet iets doen.

Ik won deze supermooie tas bij creatinneling! Ik denk dat ik ze als babytas ga gebruiken want meneer konijn, kan overal meereizen in deze tas en heeft een apart 'hokje'. Super toch! De tas hangt nu aan mijn schildersezeltje als decoratie in de living :-)


Enkele dagen erna kreeg ik opnieuw een leuk envelopje in de bus van Siel. In het pakketje zaten kleurrijke stofjes, lintjes, splitpennetjes, een leuke hartjesslinger en een gehaakt bloemetje (fantastisch want ik kan absoluut niet haken). De afwerking van haar enveloppe vond ik heel leuk gedaan. Een gepimpte brief!
Ga zeker bij beide dames eens kijken voor ideetjes, inspiratie en gewoon om dat het de moeite waard is. Aan beide dames een dikke merci!

3 opmerkingen:

 1. Proficiat met de give-aways.

  Heel veel moed met de platte rust. Verzorg jezelf maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je wordt dus nog een beetje verwend tijdens de platte rust!
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd met je gewonnen moois! Sterkte hoor met je 'platte rust'!!!

  BeantwoordenVerwijderen