dinsdag 28 februari 2012

Allemaal rokjes en een briefje in de bus

Vreemd wanneer je iets niet meer mag.... je alleen maar dat wil doen. Ik mag dan wel niet meer stikken (allé, ik mag wel maar in de zetel is dat nu eenmaal niet simpel), toch kan ik al de nodige bestellingen, aankopen en lijstjes aanleggen om er na de bevalling terug in te vliegen. Gisteren bestelde ik het boek van Mme ZsaZsa nl. Allemaal rokjes. Ik kan eigenlijk enkel maar simpele rokjes maken met zo'n sexy witte elastiek vanboven. Ik hoop dat hier nu verandering in komt! Het boek verschijnt op 21 maart en ik bestelde het bij ECI voor 17,95 euro in plaats van 19,95 euro.Foudoes viel in de prijzen bij Flo van Creatief bezig. Dit leuk pakketje zat vandaag in de bus en hiermee start mijn dag automatisch happy!


Een leuk klein beugeltje gemaakt van zo'n plastic hoesje. Een tof idee die ik ook aan mijn ' te proberen lijstje' wil toevoegen! Een dikke merci aan Flo!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben alvast super nieuwsgierig naar het boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk ook uit naar het boek !

  ps : ik kan jou tekst zo moeilijk lezen, dat zwart op dat blauw...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb het aangepast, hopelijk lukt het nu beter?

   Groetjes Evelien

   Verwijderen
 3. Ik bestelde hem ook al bij ECI, alleen dat de verzendkosten het dan weer duurder maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Evelien (wat een mooie naam heb je, hihihi)Wat leuk dat je mee doet met mijn Give Away! Enneh met al die verplichte rust verdien je wel om te winnen, dus ik ga voor je duimen!! Ik ga jouw leuke blog ook volgen!
  Groetjes Evelien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o ik ben erg benieuwd naar het boekje (en naar wat je er allemaal va gaat maken!)

  BeantwoordenVerwijderen