donderdag 28 juli 2011

Gegroet gij allen!


Tussen al het autorijden door (jaja eindelijk de stap gezet, want auto leren rijden op jezelf al dan niet met behulp van 'gewillige' ouders, zijn nu niet onmiddellijk die dingen die tot een goed eind zouden durven komen), denk ik al sedert de start van onze blog (met feestelijke inwijding!) wat mijn bijdrage zou kunnen zijn aan het bloggebeuren.Dit resulteerde al in een grootschalige zoektocht naar al dan niet creatieve uitspattingen en een 'mogelijke blogbijdragenlijstje'.


Dit was een van de dingen die doorheen mijn zware selectie raakte:

De werkelijke afmetingen zijn: 3meter bij 2meter (4 kleinere bladeren werden aan elkaar gekleefd met tessacrepe, altijd van binnen naar buiten uit beginnen kleven, zo voorkom je het meest wegschuiven van bladen).


Mijn penseel kleefde ik met tessacrepe aan een lange bamboestok en rechtstaand werd geschilderd met een combinatie van Chinese inkt en gele acrylverf (om diepte in het geheel te krijgen).


Het leuke is dat het heel moeilijk wordt om je penseel te beheersen en het resultaat eigenlijk sterk afhankelijk wordt van het moment.

Momenteel hangt het geheel in mijn woonkamer (wegens een actuut gebrek aan opbergruimte :) )

1 opmerking:

  1. ah liefste collega! ge zijt daar, ik was al bang dat het hier een 'one woman show' ging worden! Nu nog Grietje en we zijn vertrokken :-)

    BeantwoordenVerwijderen