donderdag 5 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar!

Een gelukkig nieuwjaar aan alle blogdames en heren (zijn er eigenlijk heren?), gevolgd door 3 welgemeende piepers voor u allen! Ik kijk altijd uit naar de feesten maar ben stiekem ook altijd blij als ze voorbij zijn. Extra aangenaam dit jaar was dat ik op 2 januari naar mijn wijvetjesdokter mocht en op de weegschaal mocht! De man weet zijn dagen te kiezen! Naar zijn mening was ik een beetje teveel bijgekomen en meneer vond het nodig om dit in het ROOD in mijn zwangerschapsboekje op te schrijven! Noem het een tik op de vingers om alert te blijven in de toekomst.  Ik vind het eigenlijk best nog meevallen 7 kilo bij in 24 weken. Ik blijf in ontkenningsfase en zeg iedere morgen tegen mezelf: 'Ik ben slank, ik ben fijn, ik ben slank, ik ben fijn,....'

Nu iets anders, in plaats van een cadeautje te kopen voor elkaar hebben de amour en ik de geldbeugels samengesmeten om iets te kopen waar we beide van houden. Ziehier ons gezamelijke kerstcadeau:



Mag ik u voorstellen: Irma! Ze is 15 maanden oud en sinds één week onze nieuwste bewoonster! Ze is een Friespaard en moet nog helemaal opgeleerd worden. Tot nu toe gaat het eigenlijk veel vlotter dan verwacht, ze is al gewoon aan een bit, kopstuk, halster, borstelen, ... enkel het uitkammen van haar staart vind ze niet zo fijn, maar zeg nu zelf... hoe zou je zelf zijn :-)

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een pracht paard !
    Ik heb vroeger vaak op Friezen gereden, zo fijn !
    En wat het aankomen betreft : linkeroor in rechteroor uit. Het is namelijk nóóit goed !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook voor jullie een prachtig en gezond 2012.
    Wat een prachtig paard. Jullie gaan vast nog veel plezier hebben samen.

    BeantwoordenVerwijderen