maandag 23 januari 2012

Deju é!

Ik meld jullie een overlijden....
Zaterdagmiddag omstreeks 15u heeft mijn Singer Naaimachine haar laatste steekje genaaid.... Midden het doopsuikerproject dan nog! Ze weet haar moment te kiezen!

 Reanimeren kon niet meer baten, de man van de herstelwinkel  vergeleek mijn machientje dan nog met .... (hou u vast)... een stuk speelgoed die waarschijnlijk niet teveel gekost heeft! Gelukkig kon mijn arme machientje de gemene man niet meer horen. Herstellingswerken gingen meer kosten dan de machine zelf en de man was niet te happig om eraan te beginnen (Niet happig --> lees --> Te lui en volgens mij ook onbekwaam).

Toppunt van lef: De gangster stelde mij dan ook onmiddellijk een andere machine voor nl. één van zijn schitterende Bernina's (tegen torenhoge prijzen). Ik zei hem heel vriendelijk: 'Nee meneer, vind ik niet fijn, de volgende zal weer een Singer zijn.' (en ik dacht er nog enkele stevige scheldwoorden bij, de geldzak!)

5 opmerkingen:

 1. Oeps dat is minder goed nieuws. Hopelijk vind je snel een andere machine waarbij je je goed voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ela, u machientje blameren is ook dat van mij blameren hé???
  Zeg, is die niet meer in garantie???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. innige deelneming ... dat is inderdaad heel kl*te en dan nog zo een arrogante *piep* ... misschien kan je eens kijken bij matri.nl ... ze hebben mooie machines en vaak aan zeer redelijke prijzen. Ik ben toch tevreden erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een verdriet, en singers...dat zij toch wel hele fijne masjiens he? Hopelijk vind je snel een fijne vervanger en komt je project op tijd af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is inderdaad niet leuk, vooral het tijdstip komt ferm ongelegen. Heb ondertussen mijn mama's Singer van 35 jaar oud aan de haak geslaan. Ze stikt niet zo precies, hangt aan elkaar met plakband en als ze te warm krijgt blijft ze stikken en kan je ze niet stoppen tenzij met de stekker uit te trekken. Voorlopig zal ze moeten doen, ik ga toch even rondneuzen op die site Bedankt voor de tip!

  Grietje, ik denk wel dat ze nog in garantie is maar..... dat bewijsje is zo'n klein papiertje hé... :-)

  BeantwoordenVerwijderen