zondag 18 december 2011

trio + 1 van tasjes....

Gelukkig heb ik mijn vorige 3 tasjes op deze blog geplaatst want.....ik heb mijn 'trio' van tasjes alweer ergens achtergelaten en de ondingen zijn nergens meer te vinden. Mijn conclusie: doopsuikerzakjes die van me 'weglopen' (ligt zeker niet aan mijn gezellige rommel), zijn het niet waard om in grote aantallen gemaakt te worden! Dat zal ze leren!

Gelukkig heb ik ondertussen een beter alternatief, ook gemaakt met restjes stof! Makkelijk te maken, gevoerd, vlot te stikken enkel wat meer knipwerk. Ik had deze tasjes al in het groot gemaakt en plots viel het me in dat ik die gewoon in het klein kon maken. Het ziet er een stuk beter uit want op de foto zag je het niet maar de vorige tasjes waren iets te klein en te prutserig waardoor er hier en daar schoonheidsfoutjes in zaten.

Ziehier de nieuwe doopsuikeroptie:
We denken eraan om gewone effen kleurtjes te nemen (aangezien de baby niet tussen zijn beentjes laat kijken en de toekomstige moeder zich niet wil opjagen in onnozele zakskes!) en dan pins te bestellen met een leuk figuurtje en de naam om er achteraf op te spelden. Ons kennende zal ons gedacht misschien nog 10 keer veranderen maar voorlopige is dit onze topper!

4 opmerkingen:

 1. Een stempel met de naam erop is ook heel tof, maar aangezien je het geslacht nog niet weet, dan weer geen optie, of wel als de naam voor beide past!
  SUCCES
  Vind die wel ook heel mooi hoor, die zakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een stempel lijkt me ook heel tof! Stof tot nadenken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke zakjes, was ook ons idee... zag het maken van al die dingen uiteindelijk niet zitten en toen het angstzweet me 's nachts ook nog eens uitbrak bij de gedachte dat ik nooit op tijd ging klaar geraken kocht ik glazen potjes om zelf te vullen... 't ja. Maar, nu heerst er rust in mijn hoofd en 't zal ook mooi zijn :-)
  Veel naai- en zwangerschapsplezier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wegloopzakjes? hihi,

  Deze zijn ook errug leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen