zondag 4 december 2011

Een mini update!

Update 1:
Deze week kreeg ik een cadeautje in de bus nl. de give away die ik won bij ladybug! Mijn mini naaihoekje werd onmiddellijk een heel stuk aantrekkelijker met deze vlaggetjes! Nogmaals een dikke merci!


Update 2:
Donderdag volgde ik een workshop haken. Ik ging ernaar toe met de volle overtuiging! Ik ga dat hier kunnen! Ik kwam naar huis met de overtuiging: GVDGFRIJEGRRRRRR! Mijn pols deed zeer, mijn arm deed zeer en ik was volledig gestresseerd! Haken is niets voor mij, ik hou het gezellig bij naaien!

Update 3:
Maandag was het zover, we mogen opnieuw naar de wijvetjesdokter en dit keer weten we het geslacht van de baby! Helaas had de baby er niet veel zin in en hield hij standvastig zijn voet voor hetgeen wat we moesten zien! De amour was teleurgesteld maar tegelijk ook een beetje trots dat de baby zo'n grote voetjes heeft (ik vermoed dat die trotsheid komt in geval het toch een jongetje is, mannen en hun materiaal hé!)  Volgende afspraak is op 2 januari, hopelijk heeft de baby dan meer zin om 'iets' of 'niets' te tonen.

4 opmerkingen:

 1. Hey wat een leuke naaihoek heb je zo! Gezellig zo. (Ik zit zelf altijd aan de eetkamertafel die vervolgens altijd weer moet opruimen..) Wat leuk dat je zwanger bent, van harte gefeliciteerd! En het wordt dus een kindje met een eigen mening, heel goed is dat ;-)
  Veel geluk begin januari, spannend altijd!
  Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha nou weet je nog niet wat het wordt, het wordt wel een eigenwijze baby hihi en dat haken niks, ja heb ik ook steeds gedacht en het gaat toch steeds beter gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat staat de slinger super!!! En van harte, die van ons liet ook tot 5 keer toe niet zien wat ze was....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tot 5 keer toe.....!!?? Zoveel geduld heb ik niet, als hij of zij de volgende keer niets prijsgeeft, ga ik mij es moeien daar beneden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen