dinsdag 16 augustus 2011

365 dagen projecten
Geïnspireerd door een artikel in de 'Flow' (een Nederlandstalig tijdschrift dat ik heb leren kennen via een vriendin (dank u Kim!), heel mooi qua vormgeving en bij het lezen of zelfs al bij het doorbladeren alleen, word je overvallen door een echt feelgood-gevoel :)),

in combinatie met een nakende verjaardag (25 jaar, kwarteeuw, hmhm)

en de vakantie die nu toch wel heel lang duurt (en toch heb ik nog niet het gevoel alles er uit te hebben kunnen halen dus ze mag gerust nog een beetje langer duren:)),

besloot ik nood te hebben aan enkele nieuwe uitdagingen en startte ik een 365 dagen project op! Correctie: een 366 dagen project want 2012 is een schrikkeljaar.Het artikel start met het volgend motto: 'Elke dag een draadje, is een hemdsmouw in een jaar'. Dit deed mij, eerlijk gezegd, al serieus twijfelen (wat voor oudbollig gedoe zal dit nu zijn!). Dus bladerde ik onmiddellijk door naar de 365 ideeën (in Nederland bestaat het fenomeen schrikkeljaar dus blijkbaar niet of vinden ze 366 dagen project gewoon niet goed klinken). Gewapend met een fluostift overliep ik ze allemaal en kleurde diegene die het meest haalbaar, origineel, leuk en aantrekkelijk waren.En hulpla: het eerste project is geboren: vanaf 9 augustus teken ik elke dag mijn voeten of schoenen, allemaal verzameld in mijn tekenboek en telkens opnieuw met andere materialen :) (of dat is toch de bedoeling want we zijn al druk bezig met een inhaalmanouvre om mee te zijn).Dit weekend zat ik samen met Kim en hupla project nummer 2 is ook geboren. Wij beiden zullen vanaf nu 365 dagen een playmobiel ventje meenemen en op de gekste plaatsen iedere dag een foto trekken van het ventje op de plaats waar wij ons op dat moment bevinden en alle foto's worden verzameld op onze blog: http://cadadia365.blogspot.com/ (een kijkje waard :)!)Benieuwd of we het zullen volhouden, maar het is in ieder geval al heel goed beginnen en gewoon heel fijn om te doen!

4 opmerkingen:

 1. Goe bezig! Vooral die voeten zijn de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg collega ik ga nu nog es iets zeggen, die voorlaatse voet.... is dat wel een voet? Ik zie daar precies heel iets anders in, maja dat zal dan wel aan mij liggen zeker? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow yeah! Ik sta al op een andere blog vermeld , super! :)
  De voeten had ik nog niet eerder gezien, heb je een voetenfetisj? ;-) Das al een dubbel project zeg! Lukt dat wel om elke dag vol te houden? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tuurlijk sta je al op een andere blog vermeld Kim!! uiteraard! :)
  voetenfetisj neen neen haha maar nen voet is echt een aordig ding hoor...
  wacht maar die dubbele projecten komen volledig goed!

  en voor alle duidelijkheid die voorlaatste zijn dus mijn twee benen met laarzen aan in den trein... laten we die onduidelijkheid maar voor eens en voor altijd uit de wereld helpen!

  BeantwoordenVerwijderen